Καθημερινά στεκόμαστε στη ντουλάπα μας και σκεφτόμαστε: τι να βάλω σήμερα, κάτι που έχει να κάνει κυρίως με το τί χρώμα έχω σήμερα διάθεση να βάλω και τί μήνυμα θέλω να δηλώσω στους άλλους. Και ενώ όλα αυτά συντελούνται υποσυνείδητα , βρίσκουν εφαρμογή σε όλες τις επιλογές μας .

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Ο χρωματικός αυτός συνδυασμός υποδηλώνει τη σταδιακή απελευθέρωση από το σαρκικό πάθος. Από το έντονο ερωτικό πάθος περνάει στην γλυκύτητα του συναισθήματος και τον αισθησιασμό.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Η χαρά της έκφρασης και η διάχυτη γλυκύτητα μπορεί να «κρύβει» την γονιμότητα και τον καρπό μέσω της αναπαραγωγής.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Λάμψη και γλυκύτητα. Πλήρη, απελευθέρωση των σαρκικών πόθων και των αξεπέραστων ερωτικών επιθυμιών. Ακόμα, ο χρωματικός αυτός συνδυασμός ευνοεί την αυτό-έκφραση και την ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης.

ΚΟΚΚΙΝΟ+ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Κόκκινο... χτυπάτε σε όλα, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει σε όλους τους τομείς. Ο συνδυασμός αυτός εκφράζει πάθος, ένταση και διάχυτη σεξουαλικότητα. Ακόμα, έξαψη, πόθο και οργή. 'Έντονη μαχητική διάθεση με τους άλλους αλλά και ... με τον εαυτό σας (τα βάζετε μαζί του και τον μαλώνετε πολλές φορές).

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Ο χρωματικός συνδυασμός αυτός εκφράζει την γλυκύτητα και τη χαρά που οδηγεί στο πάθος και τον πόθο.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Η αυτό-έκφραση και η λάμψη (σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό) του έρωτα και του πάθους σβήνει την ανάμνηση κάθε άλλης προηγούμενης εμπειρίας.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Η αγάπη και η διάθεση στο να συμπάσχεις στον άλλον στα προβλήματα του σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό κρύβει στο βάθος μια «μεθοδική» ορμητικότητα με πρόσβαση στο πάθος. Ακόμη, μια φαινομενική ηρεμία με μια ανώτερη ποιότητα έκφρασης όπου οδηγεί στην έντονη εξωτερίκευση έκφρασης του συναισθηματικού πόθου.

ΜΠΛΕ + ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Συνδυασμός χρωματικός με κρύο (ψυχρότητα) και ζέστη (ζεστά συναισθήματα) ταυτόχρονα. Πλατωνικός, εγκεφαλικός έρωτας όπου κορυφώνεται και βρίσκει διέξοδο.

ΜΟΒ + ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Πίκρα και απογοήτευση από το παρελθόν που... ωστόσο, ολοκληρώνεται μέσα από τον πόθο και το πάθος.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΚΙΤΡΙΝΟ

 

Εκπλήρωση μέσω της γλυκύτητας και της πραγματικής (φανερής-ξεκάθαρης) αγάπης. Ο στόχος τείνει να εκπληρωθεί και αυτός... Τα πάντα γίνονται κατανοητά και εξαλείφονται οι παρεξηγήσεις (και αυτές) με κατανόηση.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΚΙΤΡΙΝΟ

 

Χρωματικός συνδυασμός που με την έντονη λάμψη του γίνεται εκτυφλωτικά «επικίνδυνος»... Εντυπωσιάζει και αποτρελαίνει με την καλή έννοια και αποτυπώνεται στην μνήμη πολλών... για καιρό.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΚΙΤΡΙΝΟ

 

Συνδυασμός χρωμάτων ώριμου φρούτου έτοιμο... να το γευτούν μετά την πτώση του. Είναι η καλύτερη στιγμή για να προσφέρετε τον εαυτό σας (στους άλλους) απολαμβάνοντας παράλληλα την χαρά της προσφοράς σας.

ΜΠΛΕ + ΚΙΤΡΙΝΟ-- ΚΙΤΡΙΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ

 

Χρωματικός συνδυασμός που επιφυλάσσει κέρδη και χρηματικά οφέλη που έρχονται ξαφνικά και αναπάντεχα.... από τον ουρανό. Ακόμα, εκφράζει επιβράβευση για την σωστή στάση που κρατήσατε ή για την συμπεριφορά που επιδείξατε.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ

 

Συνδυασμός χρωματικός που εκφράζει το απόλυτο κέρδος. Καλό θα ήταν να ποντάρετε στο καζίνο ή να αγοράστε λαχείο. Μην ξεχνάτε όμως ότι η απότομη «αύξηση» (νεοπλουτισμός) έχει αρκετές φορές ανεπιθύμητες ενέργειες.

ΜΠΛΕ + ΠΡΑΣΙΝΟ

 

Τα κέρδη και τα οφέλη σας είναι... ο πνευματικός πλούτος ενώ κινείστε σε περίεργες «σφαίρες» καταστάσεων και συναναστρέφεστε με άτομα με επιρροή και πνευματική δύναμη.

ΜΟΒ + ΠΡΑΣΙΝΟ

 

Χρωματικός συνδυασμός που τα κέρδη και η εύνοια που τα προσέλκυσε... δεν είναι για σας. Στην ουσία συνειδητοποιείτε ότι είστε ένας απλός διαχειριστής όλης αυτής της ευνοϊκής κατάστασης και της «χάρης» που απλά σας έτυχε.

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΜΠΛΕ

 

Έρωτας, πόθος και πάθος που μπορεί μέσα από την ολοκλήρωσή του, να γεννήσει μια πνευματική σχέση...

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΜΠΛΕ

 

Συνδυασμός χρωμάτων που εκφράζει γλυκύτητα και πνευματικότητα ταυτόχρονα. Πάθος και έρωτας που μέσα από την ολοκλήρωση μετατρέπεται σε αγνή αγάπη, στοργή και μετά σε φιλία.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΜΠΛΕ

 

Χρωματικός συνδυασμός που η γνώση έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει «πίκρα». Εδώ, η αλήθεια τυφλώνει αλλά και «δοκιμάζει» αυτόν που δεν είναι έτοιμος να την ακούσει. Η εκτυφλωτική λάμψη «κοστίζει».

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ

 

Συνδυασμός χρωματικός που χαρακτηρίζεται από την αδιαφορία για τα υλικά κέρδη και την αφθονία γενικότερα. Ωστόσο, δηλώνει πνευματική και ψυχική ισορροπία.

ΜΠΛΕ + ΜΠΛΕ

 

Η πνευματικότητα και γενικότερα η έκφραση του πνεύματος σε όλο τους το μεγαλείο. Πνευματικότητα, πνεύμα, πνευματικότητα... πνευματικότητα.. Αν δεν συμφωνείτε ή δεν αντέχετε αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό καλύτερα αλλάξτε (την επιλογή σας) αλλιώς... κατεβείτε από τον ουρανό γιατί εκεί θα παγώσετε ή με ένα στραβοπάτημα μπορεί να πέσετε.

 

ΜΟΒ + ΜΠΛΕ

 

Συνδυασμός χρωματικός που εκφράζει μόνιμη αρμονία, πνευματική ισορροπία και ψυχική ανάταση.

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΜΟΒ

 

Χρωματικός συνδυασμός που δηλώνει ότι η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος οδηγούν τους εκλεκτούς στην θλίψη της γνώσης.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΜΟΒ

 

Χρωματικός συνδυασμός που η ισορροπία, η γλυκύτητα και η πραότητα οδηγούν τους σοφούς στην υπέρβαση.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΜΟΒ

 

Συνδυασμός χρωματικός που η υπέρβαση και η πνευματικότητα δεν μπορεί να έρθει, αν τα βαριά δεσμά των «αλυσίδων» και της καταπίεσης (που νιώθετε), δεν λιώσουν στην λάμψη και στο φως του Ήλιου.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΟΒ

 

Συνδυασμός χρωμάτων που εκφράζει την προσφορά και τη σωστή διαχείριση των «δώρων» (θείων) που προσφέρονται ώστε να οδηγούν στην υπέρβαση του Εγώ.

 

ΜΠΛΕ + ΜΟΒ

 

Χρωματικός συνδυασμός που απαιτεί να δείτε καθαρά... απαιτεί να είστε ενορατικοί και διαισθητικοί. «Μάθετε να διαβάζετε πίσω από τις λέξεις και να βλέπετε πίσω από τις εικόνες». Ίσως, να είστε έτοιμοι για να εξελιχθείτε πνευματικά. Είστε... η ανήκετε αλλού.

ΜΟΒ + ΜΟΒ

Πνευματικότητα... και συνδυασμός χρωμάτων που εκφράζει την απόλυτη υπέρβαση μέσω της συνειδητής θυσίας. Θυσία, θυσία, θυσία... Θυσία στα πάντα, σε όλα και σε όλους τους τομείς.

ΜΟΒ + ΜΑΥΡΟ

 

Η πνευματικότητα και η κατανόηση εξαφανίζονται ... και την θέση τους παίρνουν η απελπισία, η θλίψη και η ανασφάλεια της εγκατάλειψης. Σοβαρότητα (στην αντιμετώπιση των καταστάσεων) αλλά και... απομόνωση.

ΛΕΥΚΟ + ΜΑΥΡΟ

 

Χρωματικός συνδυασμός που τον συναντά κανείς εύκολα και συχνά (ιδιαίτερα στο γούστο ντυσίματος). Την απλότητα, την αγνότητα και την τρυφερότητα τις αντικαθιστά ο φόβος, η παραίτηση και η άρνηση. Ακόμα, συμβολίζει το καλό και το κακό (δύο έννοιες που συμπεριλαμβάνονται η μία μέσα στην άλλη) και το αντίστροφο.

 

ΜΟΒ + ΚΙΤΡΙΝΟ

 

Χρωματικός συνδυασμός που σας δυσκολεύει να βρείτε σύντροφο σε αυτά τα υπερβατικά - πνευματικά πεδία που κινείστε. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, αλλά καλού-κακού γίνετε πιο...γήινοι (σαν άνθρωποι) και προσγειώστε παράλληλα τις απαιτήσεις σας.

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ

 

«Πολλαπλασιασμένο» και σε διαρκή κατάσταση αύξησης πάθους που συνεχώς... αυξάνεται... και αυξάνεται αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΠΡΑΣΙΝΟ

 

'Ένας πιθανός δεσμός (με βάση την τρυφερότητα και την γλυκύτητα) που μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική αγάπη αλλά που πιθανόν να φέρει και τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Η ηρεμία και η γλυκύτητα αποδίδουν καρπούς και φέρνουν ψυχική ευφορία σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό. Ακόμα, επιθυμία για ανώτερη ποιότητα ζωής. Επιβράβευση των προσπαθειών και αναγνώριση. Κέρδη και οφέλη που προέρχονται από το παρελθόν.

MΠΛΕ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Πνευματική κατάσταση που φέρνει γλυκύτητα, κέρδη και οφέλη ακόμη και... σε πνευματικό επίπεδο. Επιβράβευση πνευματικής εργασίας. Διευκόλυνση στην μάθηση. Χρωματικός συνδυασμός που εμπνέει τον πλατωνικό έρωτα που προχωρά προς την ολοκλήρωσή του.

ΜΟΒ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Χρωματικός συνδυασμός που δηλώνει ότι η πνευματική σας κατάσταση είναι τέτοια που σας προστατεύει από κάθε ακρότητα στην έκφραση του πάθους. Ακόμα, εκφράζει αυτοσυγκράτηση συναισθημάτων και όχι μόνο... αυτοσυγκέντρωση και... γενικότερα υποδηλώνει ότι είστε «υπεράνω παθών».

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΚΙΤΡΙΝΟ

 

'Έκφραση αγάπης, πάθους και ηδονής που οδηγούν στην εκπλήρωση μιας επιθυμίας. Στην ουσία, με αυτό τον χρωματικό συνδυασμό έχετε ξεφύγει από κάτι...και στην κυριολεξία λάμπετε από χαρά.