Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης προτείνουμε να αποδεχτείτε τη χρήση τους

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Κάνοντας χρήση του site μας www.filo.gr, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα filo.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το filo.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το filo.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του filo.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο.

Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι παραγγελίες και η πληρωμή τους μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Τηλεφωνικές παραγγελίες. Στο τηλέφωνο 210-3001919 Για όλες τις τηλεφωνικές παραγγελίες και για τις online απαραίτητο είναι το τηλέφωνο του παραλήπτη. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται, αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για εξακρίβωση στοιχείων και για τη διαδικασία της παράδοσης. Απαραίτητο επίσης είναι το τηλέφωνο και το e-mail του αποστολέα έτσι ώστε να μπορούμε να τον ενημερώσουμε και ηλεκτρονικά .

  2. Τηλεφωνικές παραγγελίες με την πιστωτική σας κάρτα. Απαραίτητο είναι το νούμερο της κάρτας, η ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και ο κωδικός ασφαλείας.Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα. Με e-mail στο info@filo.gr Ισχύουν ακριβώς τα παραπάνω.

  3. On line Με πιστωτική κάρτα όπου κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον είτε των συνεργαζόμενων τραπεζών μας, είτε μέσω PAY PALL ή με τις κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS & DINERS. alfa bank. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

  4. Απ’ευθείας μεταφορά του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, βάζοντας τον αριθμό της παραγγελίας στην αιτιολογία, στις τράπεζες που αναφέρονται παρακάτω:

  • ALPHA BANK -Αρ.λογ. 775-002101-079422                                                            IBAN: GR24 0140 7750 7750 0210 1079 422

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Αρ.λογ. 5750-001395-154                                                                             IBAN: GR98 0172 7500 0057 5007 8011 596

  • ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Αρ.λογ. 43304-0 01                                   IBAN: GR3908700100000000000433040

  • Eθνική Τράπεζα: Αρ. λογαρισμού 20500724941                                                                IBAN: GR6101102050000020500724941

  • Σημ. Η απόδειξη κατάθεσης παρακαλούμε πολύ να αποστέλλεται με e-mai στο info@filo.gr  ώστε η παραγγελία σας να θεωρείται έγκυρη και να μπορεί να εκτελεστεί.

Πρέπει να είστε 18 ετών , και να έχετε μια έγκυρη πιστωτική κάρτα , με πλήρη εξουσία για να τη χρησιμοποιήσετε σε αγορές ποτών είτε των προϊόντων μας, είτε των υπηρεσιών μέσα από την ιστοσελίδα μας.

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραδόσεις γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τον παραλήπτη για την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη επικοινωνούμε με τον αποστολέα για περαιτέρω πληροφορίες που να καθιστούν την παράδοση εφικτή.(π.χ.σταθερό τηλέφωνο) και τοτε προχωράει η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δεχθεί να παραλάβει τα λουλούδια του δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας).

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης απουσιάζει παρά την τηλεφωνική συνεννόηση που πάντα προηγείται για την ώρα παράδοσης, η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας (εκτός περιπτώσεων πού μπορεί να παραλάβει κάποιος γνωστός του αποστολέα η παραλήπτη στον ίδιο χώρο κατόπιν συνενοήσεως πάντα με τον παραλήπτη ή τον εντολέα).

Ενημερώνεστε τηλεφωνικά και είτε παραλαμβάνετε οι ίδιοι το προϊόν από την έδρα μας, ή η παραγγελία σας αποστέλλεται εκ νέου (κατόπιν νέας συνεννόησης με τον παραλήπτη) και χρεώνεστε τα extra έξοδα αποστολής που προκύπτουν.Η filo.gr εχει την εμπειρία και τη γνώση να κάνει οτι χρειάζεται ώστε να διαικπεραιώσει την αποστολή που μας αναθέτετε με κάθε δυνατό τρόπο.

Έχουμε δεσμευτεί για παροχή σε εξαιρετικές υπηρεσίες και προϊόντα. Εάν, για οποιοδήποτε λόγo, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το δώρο σας ή την παράδοση του, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@filo.gr. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα λουλούδια  για τα μπουκέτα μας ώστε να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητά τους, ωστόσο τα λουλούδια εξακολουθούν να είναι ένα ευπαθές προϊόν και οποιοδήποτε παράπονο θα ληφθεί υπόψη  εφόσον γίνει εντός  24 ωρών από την παράδοση. Μόνο έτσι θα μπορούμε να έχουμε το περιθώριο για  διόρθωση.

ΝΕΧΤ DAY

Τα προιόντα που αναφέρονται στην ενοτητα αυτή, παραδίδονται ανάλογα με τον προορισμό απο 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες κ αφορά ιδιαίτερα προϊόντα των οποίων η συγκέντρωση απαιτεί τους χρόνους αυτούς. Σε κάθε περίπτωση η filo.gr θα σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραδόσεως. Κατά τα υπόλοιπα και εδώ ισχύει ότι και για τις αυθημερόν παραδόσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ).

Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

Ο Δικτυακός μας τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του. Επίσης ο αποστολέας διατηρεί το δικαίωμα της ανωνυμίας του εφόσον το επιθυμεί με την προϋπόθεση οτι δεν προσβάλει τους νόμους κατά του παραλήπτη.

Στο διαδικτυακό μας τόπο γίνεται χρήση του κώδικα Analytics για τη συλλογή ανώνυμων στατιστικών σχετικά με τη βελτίωση της απόδοσης της παρεχόμενης εμπειρίας χρήσης.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο filo.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος filo.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του filo.gr.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Το filo.gr παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.filo.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του filo.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα filo.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει τo filo.gr. ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από τo filo.gr.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα filo.gr παρέχεται από την filo.gr"ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Το filo.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To filo.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, και ορισμένες ποικιλίες επομένως δεν είναι πάντοτε διαθέσιμες.Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε από το τμήμα εξυπηρετισης πελατών  για τυχόν αλλαγές και εφόσον συμφωνείτε, το προϊόν θα  αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, διακοσμητικά, περιτυλίγματα κ.λ.π.

Ωστόσο, κάθε σύνθεση είναι μοναδική, κατασκευάζεται ειδικά για εσάς στο κατάστημα μας ή από συνεργαζόμενα μέλη του Δικτύου λουλουδιών της Ελλάδος ή του Εξωτερικού και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα  που εμφανίζεται στην εικόνα.

Το συγκεκριμένο προϊόν  που αποστέλλεται από το κατάστημα μας και αντιστοιχεί στην παραγγελία σας, φωτογραφίζεται και η φωτογραφία αποστέλλεται σε εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, εφόσον το επιθυμείτε.Έτσι διασφαλίζουμε την μεγαλύτερη δυνατή πληροφόρηση και ικανοποίηση του πελάτη για την παραγγελία που μας εμπιστεύθηκε!!!

ΤΙΜΕΣ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι τιμές δίνονται σε ευρώ αλλά και σε άλλες ισοτιμίες όπου ζητηθούν και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 13% ή 24% ανάλογα το προϊόν. Στις τιμές δέν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής.Αυτά προστίθενται καθώς προχωράτε στην καταχώριση της παραγγελίας σας και ανέρχονται στο ποσό των 5 ευρώ, εκτός αν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή .Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές θα ενημερωθείτε άμεσα για το επιπλέον κόστος αποστολής.Εάν έχετε ήδη καταχωρίσει την παραγγελίας σας, έχοντας κάνει την πληρωμή, και τελικά δε συμφωνήσετε με το επιπλέον κόστος των μεταφορικών, η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί εφόσον το επιθυμείτε και να επιστραφεί σε εσάς στο ακέραιο το ποσό που είχατε χρεωθέι αρχικά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Το filo.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, την εμπορική, την πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο, χωρίς καμμία προειδοποίηση.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος filo.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος filo.gr, και κατά συνέπεια του filo.gr. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος filo.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια δικαστήρια.