Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης προτείνουμε να αποδεχτείτε τη χρήση τους

Η Filo.gr έχει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαχωρίζει την αποστολή προϊόντων ανά είδος δημιουργώντας 3 κατηγορίες παράδοσης.

Τρόποι αποστολής για όλα τα προϊόντα με την ένδειξη Αυθημερόν παράδοση

Στην filo.gr  χρεώνονται standard έξοδα αποστολής για όλα τα κέντρα των πόλεων και κοντινών από αυτές περιοχές τις οποίες τις καλύπτουμε με ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών αποτέλεσμα πολυετών συνεργασιών. Ωστόσο περιοχές οι οποίες βγαίνουν είτε από την ζώνη εξυπηρετήσεως των επιλεγμένων ανθοδετών συνεργατών μας είτε βγαίνουν από τα στενά όρια των πόλεων  και θεωρούνται είτε χωριά είτε απομακρυσμένες περιοχές  τότε ενδέχεται να επιβαρυνθούν και με το ανάλογο κόστος μεταφορικών. Με τον τρόπο αυτό η filo.gr  παρέχει δίκαιες χρεώσεις και δεν επιβαρύνει τα προϊόντα της με ένα γενικό κόστος μεταφορικών. Τα έξοδα αποστολής όταν υπάρχει  χρέωση  ανάλογα με την τοποθεσία του παραλήπτη, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά  όταν συμπληρώσετε στο ανάλογο πεδίο περιοχής παράδοσης του παραλήπτη που θα σας ζητηθεί. Σε περιπτώσεις που δεν είναι γνωστή η περιοχή και δεν υπάρχει αυτόματα στο σύστημα τότε η filo.gr θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας εξυπηρετήσει με το μικρότερο δυνατόν κόστος. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  και θα ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει οποιαδήποτε πληρωμή και δεν συμφωνείτε με αυτά τα χρήματα θα σας επιστραφούν μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Τρόποι αποστολής για όλα τα Προϊόντα filopots

Τα προϊόντα της filopots  αφορά γλάστρες  κασπώ και ζαρντινιέρες κεραμικές χωρίς τα φυτά . Για όλα τα προϊόντα της θα δείτε στην ένδειξη απόθεμα για τις άμεσα διαθέσιμες ποσότητες. Σε κάθε είδος υπάρχει η δυνατότητα νέας παραγωγής στην περίπτωση που οι ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες των διαθέσιμων ποσοτήτων  και εφόσον αυτό είναι εφικτό η παράδοση γίνετε στους χρόνους πού απαιτούνται για την κατασκευή τους και θα έχετε ενημέρωση κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν πατώντας το εικονίδιο click 2callγια οποιαδήποτε ερώτηση έχετε. Αν ωστόσο σας ενδιαφέρει το τμήμα χοντρικής πώλησης ή επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης  η και αντιπρόσωπος της filopots τότε μπορείτε να μιλήσετε και με το αρμόδιο τμήμα  στα τηλέφωνα 210-3001920 η με το εργοστάσιο κατασκευής Ηράκλειο Κρήτης τμήμα πωλήσεων 2810-242648 από Δευτέρα έως Παρασκευή  9¦00-5¦00 Παραδώσεις γίνονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες  ανάλογα τον τόπο προορισμού σε όλα τα κέντρα των πόλεων. Λόγω των μεγάλων μεγεθών τους θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για παραδόσεις σε εκτός  των κέντρων των πόλεων. Σε περιοχές τις οποίες υπάρχει αντιπρόσωπος συνεργάτης μας τότε η παράδοση θα γίνει είτε στο σπίτι σας δωρεάν είτε θα γίνει παραλαβή από το κατάστημά του συνεργάτη μας.

Για οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά είτε με email από εμάς.

nextday–παράδοση την επόμενη ημέρα

Τα προϊόντα που αναφέρονται στην ενότητα αυτή έχουν παράδοση ανάλογα με τον προορισμό κ αφορά ιδιαίτερα προϊόντα των οποίων η συγκέντρωση απαιτεί   χρόνο παραπάνω από την αυθημερόν – άμεση παράδοση .Η συνήθης παράδοση είναι σε 24 ώρες για παραγγελίες που δίνονται έως και τις 3:00 το μεσημέρι από Δευτέρα έως και Κυριακή. Λήψη παραγγελιών γίνετε 7 ημέρες την εβδομάδα και η παράδοση γίνετε  έως και τις 6:00 την επόμενη εκτός Κυριακής και ημέρες εθνικών εορτών. Σε περιοχές που θεωρούνται χωριά, ή δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση πιθανών θα είναι μεγαλύτερη  των 24 ωρών έως και 3 εργάσιμες ημέρες για τον λόγω αυτό θα παρακαλούσαμε να φροντίσετε έγκαιρα ώστε το δώρο σας να είναι στον χρόνο που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση στον παραλήπτη. 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία εξέρχεται από το κατάστημα μας εφόσον είναι εξοφλημένη με οποιονδήποτε ενδεικνυόμενο τρόπο.Για την εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης  είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-3001921για την διασταύρωση της καταθέσεως. Σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν να σας ζητηθεί αντίγραφο καταθετήριου το οποίο πρέπει να μας το στείλετε στο email,  info@filo.gr, αυτό οφείλεται λόγω καθυστερήσεως της τράπεζας αν είναι μεταφορά από τράπεζα σε διαφορετική τράπεζα από αυτές που διατηρούμε λογαριασμούς.

Eυχαριστούμε για την κατανόηση σας.